Pesutupa

Taloyhtiön pesutupa on tarkoitettu ainoastaan talon asukkaiden vaatteiden pesuun, ei esimerkiksi yrityspyykin pesuun. Koneita ei saa käyttää klo 21.00 – 8.00 (pyhäpäivinä klo 11.00). Varausvuoroja on noudatettava. Jos on huomautettavaa, lähetäthän palautteen omalla nimellä isännöitsijälle.
Pesemisen kannalta on oleellista, että pestyt pyykit saadaan kuiviksi. Siksi sama varaus kohdistuu nykysääntöjen mukaan sekä kuivaushuoneeseen että pesukoneeseen. Koska pesukone vapautuu käytännössä ennen kuivausvuoron loppumista, on varaajan luvalla mahdollisuus käyttää koneita. Koneita voi käyttää, jos varatun vuoron pyykinpesu on selvästi loppunut (ei pyykkejä koneessa tai pesuhuoneessa) ja jos varausvihkon varausten mukaan konetta ehtii käyttämään ennen seuraavaa varattua
vuoroa. Kuivaushuoneen käyttö ei ole kuitenkaan luvallista, vaan pyykit on kuivattava esim. kotona tai kesäaikaan ulkona, sillä kuivaushuone on varaajan käytössä. Toivomuksena on, että varaaja kirjoittaisi vuoron vapauduttua vihkoon, että pesukoneet ovat vapaita.
Vuoroja voi varata enintään 8 vuoroa/kk. Vuorolla tarkoitetaan jaksoja, joita arkisin on neljä. Varaathan vuoroja ainoastaan tarpeeseen.